VÅRA SÅSER

Bäckmans heta såser tillverkas av fina råvaror för bästa smak. Grunden i såsen är tomat, äppelcidervinäger, kryddor, ananas (tropic thunder) och givetvis chili.
Och de chilisorter vi använder är chilifrukt carolina reaper, chilifrukt bhut jolokia (ghost pepper samt chilifrukt habanero. Chili mängden ligger mellan 6-10% av produkten.
Salt 1-2%. Kaliumdisulfit E 224.
Chilisorterna som används är nogrant utvalda för sin smak, karaktär och styrka.
Såserna har entydlig hetta, men fokuset ligger på smakerna, för smaken är det viktiga i våra såser. Men styrkan i chilin lyfter smakerna på ett fint sätt. 

BÄCKMANS 1901 ORIGINAL Styf Kuling

SWEET LORD CURRY 1902 Styf Kuling

TROPICAL THUNDER 1903 Kuling

SMOKEY HICKORY 1904 Kuling

Bäckmans Heta Såser uppstod ur ett behov som inte kunde tillgodoses. Daniel Bäckman som startade företaget hittade inga såser som uppfyllde kraven för en god men samtidigt stark chilisås och började därför testa sig fram genom att göra en egen sås. Tre år senare var originalsåsen som heter BCKMANS 1901 med styrkan Styf Kuling ett faktum. 
Detta kan du räkna med om du köper en flaska Bäckmans:
– Mycket smak
– Tydlig hetta
– Fantastisk arom
– Underbar eftersmak
– Många användningsområden
 

Bäckmans Heta Såser AB

Org.nr: 559239-3929

Nicolausskrivares väg 6
311 37 Falkenberg
SVERIGE

 

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE? 

Tobias Lindeblad
0705400798tobias@backmansheta.se

KONSUMENTKONTAKT & ORDER  
butik@backmansheta.se

SÅSTEKNISKA FRÅGOR  

Daniel Bäckman
 0707-82 45 45, daniel@backmansheta.se

SMAK- & KVALITETSGARANTI  

Naturligtvis är vår tillverkningsanläggning godkänd av Miljö & Hälsa i Falkenberg enligt Livsmedelsverkets riktlinjer. Vi är också väldigt noga med att våra råvaror håller absolut högsta kvalitet och ställer höga krav på våra leverantörer.

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med vår produkt eller ha synpunkter vill vi väldigt gärna veta det. Hör av dig till oss och berätta vad som är fel eller vad du är missnöjd med så ersätter vi dig med motsvarande produkt. Eller kanske har du en idé om hur vi kan förbättra oss? Hör av dig!